Tea-estély Gálszécsen
Správa o tom, že židovský ženský spolok zo Sečoviec zorganizoval v svoj prospech 18. februára 1906 v tamopjšom hoteli (Nemzetti száloda" spoločenský večierok spojený s tancom. Výťažok bude použitý na vlastnú spolkovú činnosť