Államsegélyek iskoláknak
Správa o tom, že školy niektoré školy Zemplína dostali štátnu finančnú podporu : napr. 900 korún pre učňovskú školu v Michalovciach, tisíc korún pre školy vo Vranove + zvlášť 500 korún pre škôlku vo Vranove