Diószeghy János ünneplése
Oslava osobnosti hlavného slúžneho Vranova Jána Diószeghyho, ktorý pod vedením zemplínskej komisie "stovka" sa zriekol postu hlavného slúžneho [bojkot nelegitímnej vlády Fejérváryho]