A figyelmes őrgróf
Informácia o tom, že na základe bezpodmienečného podania sa zemplínskej komisie "Stovka" hlavnému županovi Zemplína markgróf Alfréd Pallavicini odvolal dosadeného úradníka-podžupana Alexandra Kispála a prisľúbil odvolať aj ostatných úradníkov v župe násilne dosadených