Dr. Schön Vilmos - Buza, Barnabáš 1873-1944
Úvodník - nekrológ pri príležitosti úmrtia hlavného lekára verejnej nemocnice Zemplínskej župy v Sátoraljaújhely. MUDr. Viliam Schön zomrel v deň smrti Lajosa Kossutha 20. marca. (symbolika s jeho osobnosťou, ktorá sa vyznačovala silným vlastenectvom. Pohreb 21. marca 1906 v Sátoraljaújhely