Ujabb elkobzás
Zhabanie novín Felsőmagyraország Hirlap na základe cenzúry. Do redakcie sa dostavil vyšetrovací sudca Ľudovít Keresztessy v doprovode policajta Nasztanovicsa. Keďže sa vydavateľ Maximilián Landesmann odvolal proti zákroku, dôvod na zhabanie udali články Dr. B. Buzu :" Zsarnokság", "Tüz van"