Beszállitott fogyasztási adók
Mestskí poslanci v Michalovciach na svojom zasadaní v marci 1906 rozhodli podľa usmernenia uhorského ministrerstva financií, že spotrebnú daň odvedú uhorskému štátu. Mestský poslanec Alexander Horváth sa odvolal čo však nebude mať žiaden vplyv na toto rozhodnutie