Áruló Zemplénvármegye tistikarában
Slúžny okresu Stropkov Martin Héricz je považovaný úradníckym aparátom Zemplínskej župy za zradcu. Dôvody budú uvedené v niektorom z nasledujúcich čísiel Felsőmagyarországi Hirlap