Halálozás
Správa o smrti Mikuláša Fesztoryho, železničného kontrolóra, naposledy pracoval v Záhrebe (dnes Chorvátsko) a bol aj tam pochovaný 2. apríla 1906. Menovaný bol bratom gréckokatolíckeho kňaza Jána Fesztoryho, ktorý pôsobil v obci Stanča v rokoch 1889-1921