Iparvasut Hanajna és Nagymihály között
Správa o tom, že staviteľ Arnold Grünmann postaví v lete 1906 priemyselnú železnicu miestneho významu na parný pohon z Hnojného do obce Zalužice a odtiaľ gróf Sztáray ju povedie ďalej do Michaloviec