Választási mozgalmak
Návrat k ústavnosti si vyžiadal aj návrat k voľbám v roku 1905 v Zemplínskej župe. Kandidáti : Humenné - gróf Alexander Andráši (strana ústavnosti), Kráľovský Chlmec - Vojtech Meczner (strana nezávislosti), Michalovce - Koloman Demkó sa vzdal kandidatúry a namiesto neho zvolený kandidát Andrej Hadik-Barkóczy (s podmienkou, že bude jediný kandidát), Sátoraljaújhely - Barnabáš Buza, Trebišov - Emil Dežöfi