Megüresedő szolgabŕrói és jegyzói állás
Informácia o tom, že na uvoľnené post slúžneho Zemplína Zemplína bude vypísané výberové konanie, Menoslov kandidátov + kandidáti na miesto notára sirotskej stolice Zemplínskej župy