Zemplénvármegye közgyülése
Referát o valnom zhromaždení, prvom po opätovnom nastolení ústavnosti, 19.04.1906. Príhovor podžupana Júliusa Dókusa - texty. Poďakovanie úradníctvu Zemplína za vlastenecké postoje prostredníctvom Vojtecha Mecznera