Törvénytelenül elitélt tisztviselők
Dňa 12.04.1906 obdržal podžupan Zemplína Július Dókus nariadenie ministra vnútra, podľa ktorého majú byť všetci úradníci ktorým bolo pozastavené vykonávanie práce, alebo boli celkom prepustení pre vlastenecké postoje vo voľbách v r. 1905 umožnený návrat na predchádzajúce posty