A közigazgatási bizottság ülése
Ústavné prinavrátenie pôsobenia Zemplínskej župy a jej komisií zahlásil podžupan Július Dókus, ktorý sa vrátil na post od 11.04.1906. Zrušil všetky zasadania - ako zákonodarnej - tak aj ostatných komisií konaných v čase január - február 1906 pod vedením markgrófa Alfréda Pallaviciniho a tajomníka Alexandra Kispála