Munkaprogramm - Fehér, Martin 18??-19??
Úvodník z pera regionálneho autora, právnika a redaktora novín Felsőmagyarországi Hirlap. Analyzuje v ňom tému rozvoja uhorského finančníctva, daňovníctva, vzdelávania