Szinházi szemle - Németh, Pavol 18??-19??
Kritika divadelnej spoločnosti "Micsey" [z pera regionálneho autora, redaktor FMH] - as poukazanímoho, že Prešovkam odchádza spoločnosť zo Sátoraljaújhely iste prejaví tiež nespokojnosť