Néhány szó a töketerebesi iskolákról
Správa z Trebišova o tom, že 250 školopovinných detí pre nedostatok miesta nemôže chodiť do školy. Radaktor novín pochybuje o správe ale posunuili ju ďalej ku školskému inšpektorovi Zemplína na prešetrenie