Primadona harc
Správa o tom, že v divadelnej spoločnosti "Micsey" sú dve primadony Olga Fehér a Ružena Reviczki. Jeden z učiteľov gymnázia v Sátoraljaújhely vybičoval študentov ku sporom ktorá z nich je lepsia... Poznámka redkatora že školáci nemajú čo chopdiť na operety