A nagymihályi képviselő- válastás titkaiból - Egy nagymihályi [jeden michalovský]
Pisateľ článku upozorňuje na neprijateľné praktiky pri voľbách : pokiaľ nedošiel do Michaloviec hlavný župan kandidátom do parlametných volieb bol za Michalovce Ivan Moskovics Zempléni, syn statkára z Nižného Hrušova. Po jednaniach hlavnéhio župana jediným kandidátom sa stal Czibur, Bartolomej