A Micsey társulat és a Eperjes
Riaditeľovi divadelnej spoločnosti Jurajovo Micsey sa ušlo chladné prijatie v Prešove -kritika divadelnej spoločnosti, ktorú Prešov odmieta a začal rokovanie s J. Komjáthym