Bocskai István emlékezete
Informácia o pripravovanom slávnostnom podujatí pri príležitosti 300. výročia od uzavretia Viedenského mieru. Uhorské stavy ho vyhlásili na Zemplíne. Pozvánka na 20.06.1906 do Sátoraljaújhely