Bocskay István emlékezete
Referát zo spomienkovej slávnosti 300. výročia podpísania Viedenského mieru. Osobnosť Štefana Bočkaiho ako bojovníka za slobodu. Slávnosť prebehla v kalvínskom kostole v Sátoraljaújhely 12. mája 1906