Főbíró választás Nagymihályon
Správa o tom, že richtár Michaloviec Jozef Szladek odstupuje z postu richtára [pre vysoký vek-83 rokov] a 19.06.1906 prebehnú voľby. 16.05. 1906 zasadalo mestské predstavenstvo pod vedením parlamentného poslanaca B. Czibura a grófa Alexandra Sztárayho