Sulyovszky István - diszpolgár
Správa o tom, že mesto Michalovce vymenovalo Štefana Sulyovszkeho - dlhoročného právnika mesta, súdobo právnika majetkov grófa Dionýza Andrášiho, za čestného občana mesta na návrh Ondreja Barnaiho. Diplom mu odovzdá 12 členná mestská deputácia vedená Gejzom Polányim 19.05.1906 v Krasnohorskom Podhradí. Gróf Dionýz Andráši daruje za to mestu Michalovce 10 tisíc korún o čom oboznámil Sulyovszky mesto lístom 16.mája 1906