Ki a vivát?
Správa o tom, že poslanec gróf Július Andráši vyhral voľby za 3 okresy (Trebišov, Košice, Olaszliszka) a nie je ešte stále rozhodnutý za koho prijme kandidatúru. Mesto Trebišov sa rozhodlo, že v prípade jeho odstúpenia nebude voliť dodatočne zástupcu zo strany ústavnosti ale zo strany nezávislosti