A főispán beikatatása
Referát zo slávnostnej inštalácie novomenovaného hlavného župana Zemplínskej župy Júliusa (Gyula) Mecznera . Prebehla v Sátoraljaújhely 14. mája 1906. Menoslov zúčastnených župných úradníkov, grófov, barónov. Hlavný prejav mal podžupan Zemplína Július Dókus. texty prejavov. Na záver bol banket pre zúčastnených