Estély a szinházban Fedák Sári fellépte : siker a tulipán jegyében - M. B.
Spoločenská zábava zoganizovaná s divadelným vystúpením v prospech hnutia "tulipán" v Sátoraljaúkhjely 5. júna 1906. Zúčastnila sa šlachta Zemplína (prehľady)