Fischer püspök Sátoraljaújhelyen a korházi kápolna szentelése
Biskup došiel do Sátoraljaújhely 2. júna 1906 podvečer aj s biskupským tajomníkom ThDr. grófom Adriánom Čákim (Adorján Csáky). Referát prináša informácie o vysviacke konanej 3. júna 1906. Prehľad dôležitých hostí, ktorí uvítali biskupa pred kaplnkou o.i. Štefan Miklóssy-gréckokatolícky arcidekan, riaditeľ nemocnice MUDr.M. Chudovszky a ďaľší