A terebesi kerület sorsa felhivás a töketerebesi választokerület fügetlenségi érzelmü választópolgáiához! - Péter, Mihály 1867-1932
Článok poukazuje na to, že zvolený parlamentný poslanec gróf Július Andráši v roku 1906 za Trebišov odmietol kandidatúru. Ako zemepán však prehlásil že bude rešpektovať vôľu občanov na kandidáta za obvod Trebišov