A nagymihályi önk. tüzoltó egyesület közgyülése
Výročná schôdza sa uskutočnila 27.05.1906 v miestnosti radnice v Michalovciach. Napriek krátkemu trvaniu spolku je úspešný. používajú vodu z rieky Laborec, čo sa však nepáči grófovi Alexandrovi Sztáraymu - ke´dže rieku považuje za svoj majetok. Spolok požaduje preto od mesta 12 tisíc korún ak ich nedostane bude nútený spolok rozpustiť. Zvolili opätoven za predsedu Ľudovíta Eperjesiho, podpredasdom je Alexander Horváth. Menoslov ďaľších členov predstavenstva