Papirgyár Nagymihályon
Gróf Alexander Sztáray v blízkom čase chce postaviť fabriku na výrobu papiera v Michalovciach. K výrobe papiera použije pílu z obce Hnojné a súčasne požiada o výstavbu vicinálky Hnojné-Michalovce