Ki legyen a főorvos Homonnán?
Správa o tom, že Maximilián Rosenfeld odstúpil z postu hlavého lekára nemocnice v Humennoma tak bolo vyhlásené výberové konanie na obsadenia tohto miesta. Bude zaujímavé sledovať výsledok nakoľko tamojší zástupca riaditeľa MUDr. Alberta Ligetiho už viackrát kandidoval na toto miesto a bol odmietnutý. Očakávania