Nyilatkozat - Buza, Barnabáš 1873-1944
Oznámenie redaktora FMH Barnabáša Buzu, že sa zrieka úlohy vedúceho redaktora Felsőmagyarországi Hirlap z dôvodu plnenia úloh parlamentného poslanca , z čoho vyplýva dlhšie pobyty v Budapešti. Nezanevrie však na noviny