A felirat - Nagy, Juraj 18??-19??
Úvodník z pera parlamentného poslanca na vnútropolitickú tému. O.i. sa zmieňuje o bezcolnom priestore, o zrušení medzištátnych dohôd, ktoré dohodla neligitímna, už odvolaná vláda