Nyilatkozat - Székely, Albert 18??-19??
Oznam o tom, že JUDr. Albert Székely odstupuje z postu zodpovedného redaktora novín Felsőmagyarországi Hirlap [menovaný bol bratom humenského právnika Armína Sz.]