Szövetkezetti közgyülés
Správa o tom, že 27. júna 1906 sa uskutočnila výročná schôdza úverných družstiev združenia hornopotiských žúp - tentokrát pri Nyiregyházi v kúpeľoch "Soós tó" pod vedením jeho zriaďovateľa grófa Jozefa Mailátha z Pribeníka