Uj virilista képviselők
Informácia o tom, že právnici JUDr. Vojtech Adriányi a JUDr. Ján Legeza neboli zahrnutí do zoznamov viriilistov na rok 1906. Na základe ich odvolania sa a prešetrenia dańových knižiek boli opätovne zaradení medzi virilistov Sátoraljaújhely