Kinek van igaza? - Fehér, Martin 18??-19??
Úvodník [z pera regionálneho autora, právnika a redaktora novín Felsőmagyarországi Hirlap] na polemiku na stránkach novín FMH medzi Júliusom Mecznerom a Eugenom Juhászom