Nyilvános számadás - Dr.
Verejné vyúčtovanie akcie "tulipán" konanej v Trebišove v júli 1906. Príjem 1892,46 korún, výdaje 637,32 aˇčistý zisk 1255,14 korún. Menoslov účastníkov a výška ich finančného príspevku