Tüz Nagymihályon
Správa o tom, že v 3. júla 1906 v noci vypukol požiar v dome Ľudovíta Bucsinszkého v Michalovciach a veľmi rýchlo sa šíril. Zhoreli aj domy Rontsinszkeho a Dr. Pogánya. Škody boli vyčíslené nad 100 tisíc korún