Rövid viszonválasz Péter Mihálynak - Sütő, Koloman 18??-19??
Polemika na stránkach novín pokračuje na tému parlamentných volieb v Trebišove medzi kalvínskymi farármi Michalom Péterom zo Sečoviec a Kolomanom Sütő z Milhostova