Uj egyház gondnok
Správa o tom, že Pavol Görgey odstúpil z postu kurátora evanjelického a.v. cirkevného zboru v Pozdišovciach a na jeho miesto bol menovaný hlavný účtovník Michalovskej gazdovskej banky Viktor Bódy