Halálozás
Správa o smrti právnika Štefana Krasznopolszkeho zo Sátoraljaújhely vo veku 54 rokov 11. augusta 1906. Pohreb v Sátoraljaújhely 12.08.1906. Vdova Ferencné Krasznopolszky rodená Šarolta Füzesséry