Könyvismertetés (Zemplén vármegye Monografhiája) : mezőgazdasság - (M. E.) [= Matolai, Atila] 1825-1916
Analýza monografie Zemplína , ktorá bola vydaná v uhorskej sérii monografií o župách "A magyarország Vármegyei és Városai Monographiája" z pera nestora Zemplínskej župy, ktorý bol zodpovedný za oblasť histórie Zemplínskej župy za roky 1815-1848. Vysvetlivky a dopnky ku kapitole o poľnohospodárstve Zemplína