Könyvismertetés Zemplén vármegye Monographiája - Matolai, Atila 1825-1916
Analýza monografie Zemplína , ktorá bola vydaná v uhorskej sérii monografií o župách "A magyarország Vármegyei és Városai Monographiája" z pera nestora Zemplínskej župy, ktorý bol zodpovedný za oblasť histórie Zemplínskej župy za roky 1815-1848. Vysvetlivky a doplnky ku kapitole o lesníctve a poľovníctve