Párbaj ellen 1906. júl 27 - Székely, Albert 18??-19??
Košické združenie na odstránenie súbojov vyzvalo svojho člena - autora článku [menovaný bol bratom humenského právnika Armína Sz., psôobil v Sátoraljaújhely ako právnik a redaktor novín FMH] na oboznámenie regiónu s ich činnosťou