Sulyovszky István programmja
Programové vyhlásenie právnika Štefana Sulyovszkeho, ktoré uverejnil v novinách Felső-Zemplén. O. i. záujem na spojení obce Stráňany s Michalovcami, dobudovanie spojov mezi okresnymi mestami Zemplína, zriadenie meštianskej školy atď.