Egy tanár tragikus sorsa
Informácia o tom, že bývalého profesora piaristického gymnázia v Sátoraljaújhely (pôsobil tu 12 rokov) Jozefa Krasznopolszkeho vyhlásila súdna solica v Kecskeméte za nespôsobilého a bol daný pod psychiatrický dohľad