Fegyelmi eljárás
Správa o tom, že bolo začaté trestné stíhanie proti Imrichovi Rutsekovi, ktorý pôsobil ako pomocný inšpektor Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu. Na prokuratúre bol poverený záležitosťou Štefan Szirmay